Tel: +40728 065 306

Postare de dulce

florinkiritescu · July 03, 2015 · Blog · 0 comments

Ca fotograf de nunta, pe langa faptul ca intru in contact cu o multime de oameni si fotografiez lucruri pe care altii le-ar vedea doar la televizor, in reviste sau pe diverse retele de socializare, imi place sa ajung in preajma unui candy-bar si sa fac fotografii. Iar apoi testez prajiturile, bineinteles. Si am testat, de-a lungul timpului, destule. :)  Unele au fost prea dulci, unele prea gretoase, altele prea ca la tara. Daca ai mancat vreodata Macarons, stii ca-s atat de fragede incat ti se topesc in gura. Ei bine, mi s-a intamplat sa-mi iau o teapa cu unul mai tare decat un biscuite OREO.

Vad ca te tot uiti la fotografiile postate si poate vrei sa afli ce-i cu ele. Ei bine, am dat in Targoviste peste un candy-bar bun de tot. Atat de bun, incat era sa uit sa fac fotografii invitatilor de la nunta. Atat de bun, incat nici ei n-au dansat pana nu l-au devastat. La propriu. Sunt putine evenimentele unde invitatii termina candy-barul  cu repeziciune. Am intrebat-o pe Roxana Stancescu de ce sunt atat de bune si mi-a raspuns ca sunt facute fara coloranti sintetici si aditivi, doar cu ingrediente naturale si multa pasiune. Am crezut-o dupa vreo 10 Macarons. Daca tu nu crezi, o poti intreba. Are cartea de vizita in fotografia de mai jos.

IMG_8510

IMG_8508

IMG_8499

IMG_8498

IMG_8489

IMG_8488

IMG_8481

IMG_8482

IMG_8478

IMG_8476

IMG_8086

IMG_8105

IMG_8102

IMG_0117-2

 

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>